FSC Opleidingen en training

Heeft u praktische vragen rond FSC certificering of de mogelijkheden voor uw bedrijf, aarzel dan niet contact op te nemen met FSC België. Wil u in detail informatie krijgen over de vereisten van FSC Chain of Custody certificering, dan bent u ook welkom in onze FSC opleidingen in groep, of waar wenselijk voor advies op maat.


Groepsopleidingen rond FSC CoC certificering en/of logogebruik

© FSC BelgiumFSC België organiseert ook regelmatig opleidingen en infosessies in groep voor bedrijven, zowel voor reeds gecertificeerde bedrijven als voor bedrijven met interesse voor certificering.Onze opleidingen geven praktische uitleg rond de vereisten van FSC CoC certificering, waarna een bedrijf in staat moet zijn om zichzelf intern voor te bereiden op certificering. De opleiding omvat dus niet de volledige voorbereiding tot certificering (draaiboek op maat van uw firma), maar voorziet wel in de basisinformatie om hier zelfstandig werk van te maken.

Voor meer informatie over onze FSC Chain of Custody opleidingen, en de volgende data, klik hier.


Individuele opleiding rond FSC CoC certificering en/of logotraining

© FSC BelgiumOok bestaat de mogelijkheid voor een individuele infosessie/opleiding bij u op de firma (mits onkosten-vergoeding en inpasbaarheid in onze agenda). 

Inhoudelijk zijn deze opleidingen gelijkaardig aan de opleidingen in groep, maar biedt dit uiteraard de mogelijkheid om meer concreet in te gaan op de specifieke situatie, vragen en noden van uw bedrijf.

Interesse in een individuele opleiding ? Contacteer ons via info at fsc point be voor meer informatie.

Merk op dat u ook beroep kan doen op externe consultants, die uw bedrijf kunnen helpen met de opzet van uw FSC Chain of Custody certificaat. 

> Een overzicht van de in België actieve consultants kan u hier vinden.

Merk op dat bedrijven met max. 15 werknemers via groepscertificering reeds een opleiding bij aanvang aangeboden krijgen, waarbij de groepsmanager uw firma op maat zal begeleiden en voorbereiden.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202