Inrichting van het Gilsonpark

(EXT-11)

Gilson parc1
Gilson Parc2
Gilson parc3


Ligging project:
Rue de Bouvy, à La Louvière

Beschrijving project:
De renovatie van de promenade werd aangepakt om eenheid te creëren met de fontein van beeldhouwer Pol Bury.

Een van de hoogtepunten van deze renovatie/aanleg is het creëren van een verbinding tussen het onderste en bovenste deel van de site, bestaande uit een houten terras van Bilinga dat rust op een structuur Azobe. De stad La Louvière, die attent is op de oorsprong die verantwoordelijk is voor deze bossen, vroeg expliciet dat ze afkomstig zijn uit bossen die duurzaam en gecertificeerd beheerd worden.

Toepassing FSC® :

  • Terrasplanken FSC Bilinga: +/-167m²
  • Reling FSC Bilinga : 85 lopende meter
  • Constructie in FSC Azobé

Oplevering:
December 2017


< terug naar de overzichtspagina

Gilsonpark la LouvièreGilsonpark la Louvière

Indiener van het project en aannemer
Quintelier

Opdrachtgever:
La Louvière

Architect :
D+A International

Leverancier:
Regge Hout
Wijma

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202