Willy's vogelkijkhut

(EXT-12)


Ligging project:
Blokkersdijk, Linkerscheldeoever
Antwerpen

Beschrijving project:
In opdracht van Natuurpunt Waasland en volgens ontwerp van de architecten heeft De Noordboom een vogelkijkhut in houtconstructie volledig met FSC hout geplaatst, gelegen in Blokkersdijk te Antwerpen Linkerscheldeoever om vanuit de hut de watervogels in de grote plas te kunnen spotten.

Willy's hut is genoemd naar de natuurobservator van Natuurpunt Waasland: Willy Verschueren.

Toepassing FSC® :
De volledige constructie in FSC, behalve de betonfundering en de dakbedekking
Gevelbekleding: FSC Vuren, thermisch behandeld

Oplevering:
29/11/2017





< terug naar de overzichtspagina

Willy's vogelhut (© Greet De Jonghe)© Greet De JongheWilly's vogelhut

Indiener van het project & aannemer:
De Noordboom (Ronse)
Bouwheer/opdrachtgever:
Natuurpunt Wase
Linkerschelde oever vzw
Architecten:
Sigert Defrancq
Didier Deroeck
Juri Jansen
Gilles Vanneste
Stef Verhees
Houtleverancier:
Eurabo (Ronse - Gent)

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202