Ligging project:
Barelstraat 111 te Bornem

Beschrijving project:
Het gaat hier over een renovatieproject van zwembad 'Breeven' te Mortsel. De moeilijkheidsfactor aan dit project zit zich in de vele afgeronde hoeken, zowel binnen- als buitenhoeken. Er zijn ook speciale 'bakken' voorzien waar er allerlei aankondigingen en andere kunnen worden in gehangen.

Wat eerst een kille betonnen bunker was, is op korte termijn getransformeerd naar een moderne bouw met leuke details.

Toepassing FSC® :
Er werd gezocht naar kwalitatief en duurzaam hardhout en al snel werd er gekozen padoek FSC100%.
De opdrachtgever besliste de maat 15x85mm en de tussenafstand.
De breedte van 85mm zorgt voor een strak en modern effect.

Project in the press/online:
https://www.paulussen.be/projecten/padoek-jeugdcentrum-boechout-be/

Oplevering:
Maart 2018


< terug naar de overzichtspagina

Zwembad Breeven gevelbekledingZwembad Breeven gevelbekleding

Indiener van het project & houtleverancier:
Paulussen hardhouthandel (Weelde)

Bouwheer/opdrachtgever:
Gemeente Bornem

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202