Evenementen

Wednesday, 19 October 2016
Bezoek de FSC-stand op Hout&Groen Wonen

Hout&GroenWonen2016-newsitem

Dit jaar wordt Hout&Groen Wonen gelijktijdig georganiseerd met Biolicious. Reden genoeg om ook met onze FSC-wedstrijd een sprong naar de keuken te maken.


De beurs 'Hout en Groen Wonen' gaat dit jaar voor de 13de keer door in Antwerpen. Op deze beurs kan je informatie vinden over Houtbouw, Ecologisch Bouwen, Lager Energie woningen, Passiefbouw en Gezond Wonen. Ook FSC België is er aanwezig met een stand, waar je praktische informatie kan vinden over het FSC keurmerk en uiteraard over het brede aanbod aan FSC-gecertificeerde hout- en bouwproducten die vandaag de dag te vinden zijn.

Van FSC hout in bouwprojecten naar FSC hout in de keuken, of omgekeerd

Op de FSC-stand (stand C1 Hout&Groen Wonen) kan men deelnemen aan onze FSC-wedstrijd, om zo misschien één van de gepersonaliseerde FSC-houten snijplanken te winnen. En zo is de stap van FSC-hout in de keuken naar FSC-hout in bouwprojecten alvast weer wat kleiner. Dit jaar wordt Hout&Groen Wonen immers simultaan georganiseerd met Biolicious. Dé beurs over biologische, ecologische, natuurlijke, duurzame en groene producten. Bezoekers van de ene beurs kunnen met hetzelfde ticket ook de andere beurs bezoeken.

Aarzel dus niet ! Tot dan...

Meer informatie


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202