Evenementen

Thursday, 23 November 2017
Infosessie rond beslissingen FSC General Assembly (15/12/2017, Leuven)

FSCGA2017logo

Begin oktober had in Vancouver de 8ste FSC General Assembly plaats. Maar wat werd er juist beslist, en welke ideeën haalden het niet? FSC België organiseert een infosessie waarop u het allemaal te weten komt.


Begin oktober kwamen ruim 700 mensen samen op de 8ste FSC General Assembly in Vancouver (Canada). Na enkele dagen van sidemeetings, overleg en discussie werden aan het eind van de week heel wat beslissingen genomen die het werk van de organisatie voor de komende 3 jaren zullen aansturen.

In een eerder bericht werd reeds een beknopt verslag gemaakt van de FSC GA. Maar welke beslissingen werden er nu juist genomen? En welke ideeën haalden geen voldoende meerderheid? Indien u hier graag meer over wil weten in detail, dan bent u van harte welkom op de infosessie op 15 december 2017.

Iedereen die een betrokkenheid heeft bij het FSC systeem is van harte welkom. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk daar het aantal plaatsen beperkt is.

Praktische informatie:

  • Locatie: Bedrijvencentrum Leuven, Interleuvenlaan 62, 3001 Heverlee (Leuven).
  • Datum en tijdstip: vrijdag 15 december 2017 van 10u tot 12u30.
  • Inschrijving: deelname is gratis maar voorafgaand inschrijven via bart at fsc point be is noodzakelijk (aantal plaatsen is beperkt)

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202