Evenementen

Wednesday, 14 March 2018
Houten vloeren met FSC-keurmerk? Ontdek het aanbod op EFWEX2018

FSC at EFWEX2018

Van 14 tot 16 maart 2018 loopt de vakbeurs EFWEX in Flanders Expo (Gent). Ook FSC België staat op de beursvloer, met informatie over het FSC-keurmerk en het aanbod aan FSC-gecertificeerde houten vloeren.


De tweejaarlijkse vakbeurs European Floor & Wall Exhibition (14-16/03/2018) richt zicht tot professionelen die actief zijn in de wereld van houten vloeren. Ook FSC België is deze editie weer van de partij, met informatie rond het FSC-systeem en de beschikbaarheid van FSC-gecertificeerde vloeren (en andere aanverwante producten) op de Belgische en internationale markt.

Via de FSC-stand kan de bezoeker bijvoorbeeld het FSC-gecertificeerde assortiment ontdekken van enkele van onze partners, waaronder het Zweedse Berg&Berg. Ook andere standhouders waaronder o.a. Inpa Parket bieden een mooi en ruim FSC-gecertificeerd assortiment aan.

In samenwerking met FSC Latin America zet FSC België ook de toenemende mogelijkheden rond FSC-gecertificeerde houtproducten uit Zuid en Centraal Amerika in de kijker. Naast een schitterend en gevarieerd aanbod aan tropische houtsoorten beschikbaar met het FSC-keurmerk, zijn er in de regio ook verder verwerkte producten beschikbaar, waaronder FSC-gecertificeerd parket. Het FSC LARO kantoor is hierbij het ideale aanspreekpunt, en wil ook kleine producenten uit de regio in contact brengen met mogelijke klanten.

Bedrijven die interesse hebben om hierover meer te weten kunnen steeds contact nemen via FSC België.

Folders FSC latijns Amerika


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202