Evenementen

Friday, 17 August 2018
Viert u FSC Friday mee op 28 september?

FSC Friday 2018

Op vrijdag 28 september 2018 viert FSC International het belang van bossen wereldwijd en de sleutelrol die FSC speelt bij het behoud ervan door verantwoord bosbeheer.


Waarom?

Al meer dan 20 jaar werkt FSC wereldwijd aan een meer verantwoord, duurzaam bosbeheer, met respect voor het bosecosysteem en de (lokale) samenleving.
Het FSC-label geeft de garantie dat hout- en papierproducten of andere bosproducten op verantwoorde wijze zijn verkregen uit goed beheerde bossen en/of afkomstig zijn uit gerecycleerde materialen.

FSC Friday gaat vooral over het delen van die boodschap, om zo de bekendheid van het FSC-keurmerk bij het grote publiek verder te doen stijgen.

En uiteraard ook om meer en meer mensen, bedrijven of organisaties aan te zetten om bewust te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten.

Voor wie?

FSC Friday mee vieren staat open voor iedereen!
Vorig jaar namen bedrijven, scholen en milieuorganisaties in meer dan 30 landen deel.
Ook zin om iets te doen, aarzel dan niet, en deel uw actie of boodschap op sociale media via #FSCFriday

FSC-certificaathouders en bedrijven kunnen contact opnemen met ons via info at fsc point be om een reeks digitale promotiematerialen te ontvangen voor het promoten van FSC Friday.
Ze kunnen zo die dag hun certificaat of FSC aanbod extra in de kijker plaatsen.

Wij kijken er alvast naar uit!


FSC Friday 2018 - celebrateFSC Friday - envFSC Friday - socFSC Friday - econ© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202