Evenementen

Thursday, 12 September 2019
Viert u ook 'FSC Friday' mee op 27 september?

FSC Friday 2019

Op 27 september 2019 vieren we verantwoord bosbeheer wereldwijd: FSC Friday!

Het is dé dag om te laten zien wat jij of jouw organisatie doet in het belang van de bossen. Een mooie gelegenheid ook om anderen te inspireren!


Op de laatste vrijdag van september wordt - naar wat ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden is - 'FSC Friday' gevierd. Ook dit jaar dus, op 27 september 2019, kan iedereen die dit wel de boodschap rond verantwoord bosbeheer mee uitdragen.

Dit jaar leggen we via onze 'Together We Are FSC' campagne de focus op de Sustainable Development Goals (SDGs). Wist je dat FSC-boscertificering direct en indirect bijdraagt aan de realisatie van maar liefst 14 van de 17 SDGs? Op het online 'Together we are FSC' platform zijn heel wat verhalen via foto's en filmpjes in beeld gebracht rond hoe FSC-certificering een effect heeft op vlak van die verschillende SDGs.

Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde hout-, papier- of andere bosproducten kan elke organisatie, bedrijf of individu meewerken aan een beter bosbeheer wereldwijd, en de realisatie van deze duurzaamheidsdoelstellingen. En op 'FSC Friday' willen we dit nog eens extra in de verf zetten...

Doet u mee?
Om hierover te communiceren kun je de materialen en de verhalen uit de campagne gebruiken, waarbij we er een tweetal als suggestie naar voren schuiven: SDG13: Climate Action en SDG15: Life on land. Onderdaan dit bericht vind je alvast de nodige links en downloads. Vergeet de #FSCFriday en #TogetherWeAreFSC niet!

Bedankt alvast voor uw interesse, uw steun en inspanningen voor een duurzame toekomst voor de bossen wereldwijd !


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202