Nieuws

Tuesday, 16 October 2018
36 projecten in de running voor de FSC Project Awards 2018

Genomineerden PA18

Op 23 oktober worden de FSC Project Awards 2018 uitgereikt op het ‘Bouwen met hout’ event op Prowood 2018.


Niet minder dan 36 projecten dingen binnen een 4-tal categorieën naar deze award, die voor de tweede keer uitgereikt wordt.

Na een succesvolle editie in 2015 worden binnenkort opnieuw een 4 FSC Project Awards uitgereikt aan projecten waar FSC-gecertificeerde houtproducten gebruikt werden. Opnieuw werden heel wat projecten ingediend,waarbij er uiteindelijk een 36-tal met elkaar in competitie gaan binnen 4 categorieën zijnde:
Publiek gebouw, Projectbouw, Particulier en Buiteninfrastructuur

Een 6-koppige jury buigt zich dezer dagen over de inzendingen, waarna op basis van hun voorkeuren per categorie een 3-tal finalisten met één uiteindelijke winnaar bepaald zullen worden. De bekendmaking van de finalisten en winnende projecten zal plaatsvinden tijdens het ‘Bouwen met hout’ event wat FSC België op 23 oktober organiseert in samenwerking met Fedustria en Pixii op Prowood 2018. Geïnteresseerden die het event en de uitreiking willen bijwonen kunnen zich tot 21 oktober aanmelden via info@fsc.be.

Via de ‘FSC Project Awards’ wil FSC België niet enkel voorbeeldprojecten in de kijker zetten, maar ook aantonen dat bouwen met FSC hout zeker en vast een dagelijkse realiteit kan zijn. Uiteraard hopen we hiermee ook andere bouwheren, architecten en bouwbedrijven te overtuigen om te kiezen voor FSC gecertificeerd hout.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202