Subisidies voor gebruik van FSC hout

Steeds meer overheden op lokaal of regionaal niveau geven aan hun inwoners een subsidie voor het gebruik van FSC hout in of rond de woning. Klik hier voor een overzicht.


Heeft uw lokaal bestuur ook interesse om een dergelijk subsidiereglement in te voeren, aarzel dan niet om contact op te nemen met FSC België via info at fsc point be.

De toepassingen die in aanmerking komen voor subsidie, kunnen verschillen volgens de keuze van het lokaal bestuur. Een belangrijk element dan best steeds duidelijk opgenomen wordt, is de vereiste naar het voorleggen van juiste bewijsstukken om in aanmerking te komen voor subsidie.

In de praktijk..
komt dit er op neer dat men best werkt met een firma die beschikt over een bedrijfseigen FSC COC certificaat, die via een correcte FSC factuur de nodige garanties op het gebruik van FSC hout kan geven. Alle gecertificeerde aannemers/leveranciers uit de buurt zijn eenvoudig terug te vinden op www.ikzoekfsc.be

FSC Bestek-check

© FSC Belgium

Met de 'FSC bestek-check' wil FSC België op heel praktische wijze eenieder bijstaan die op de een of andere manier hulp nodig heeft bij de realisatie van een project met FSC hout.

read more …
© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202