Nagels

Internationale marktleider nagels kiest resoluut voor FSC-gecertificeerde tickets voor parking en openbaar vervoer.

Nagels tickets 2


06/2017 - De firma nagels heeft vestigingen in een 10-tal landen en produceert jaarlijks meer dan 4.5 miljard tickets die in meer dan 80 landen gebruikt worden. nagels kiest reeds langer resoluut voor het gebruik van FSC-gecertificeerd papier voor hun ticketproductie. Recent behaalde ook de Belgische werkmaatschappij haar FSC Chain of Custody certificaat. Kiezen voor FSC-gecertificeerde en eventueel FSC-gelabelde tickets was nog nooit zo eenvoudig.

Als marktleider is nagels gespecialiseerd in de productie van parkeertickets en tickets voor openbaar vervoer, en de bijhorende dienstverlening. Hiernaast biedt de firma ook ‘ticketing solutions’ voor een waaier aan recreatiefaciliteiten, waaronder sportinfrastructuur, musea of pretparken.

In het kader van haar beleid rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft nagels al heel wat keuzes en inspanningen geleverd, onder andere op vlak de productie en het gebruik van hernieuwbare energie in haar productie-installaties. Maar ook de keuze voor FSC-gecertificeerd papier voor de ticketproductie is voor nagels een evidentie.

“Daar we enkel gebruik maken van FSC-gecertificeerd papier bieden we dit als ‘default’ optie aan onze klant aan” vertelt Noreddine Dekhissi (Account Manager Belgie & Luxemburg). “Wanneer klanten het wensen, dan kan het gebruik van FSC-gecertificeerd papier via een FSC-label op het ticket ook duidelijk zichtbaar gemaakt worden.”

Vanzelfsprekend verwelkomt FSC België met plezier de firma nagels als nieuwe certificaathouder. “Steeds meer organisaties kiezen bewust voor hout- of papierproducten met een verantwoorde herkomst uit duurzaam bosbeheer en/of recyclage” zegt Bart Holvoet (Directeur FSC België), “en met het aanbod van nagels kan men nu ook bewust kiezen voor FSC-gecertificeerde tickets”.


Voor de contactgegevens van Nagels, klik hier

> terug naar het overzicht

ParkeerticketsParkeertickets

Leisure-Parking-Openbaar vervoer-KaartenLeisure-Parking-Openbaar vervoer-Kaarten

Magneetstrip ticketsMagneetstrip tickets

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202