FSC opleidingen en helpdesk

Heeft u praktische vragen rond FSC certificering of de mogelijkheden voor uw bedrijf, aarzel dan niet contact op te nemen met FSC België. We staan steeds tot uw dienst voor al uw praktische vragen, en advies op maat.

Wil u meer informatie in detail rond de vereisten van FSC Chain of Custody certificering, dan kan u bij FSC België ook terecht voor opleiding & training. Regelmatig organiseren we opleidingen, en indien wenselijk kan dit ook 'in house'.


Chain of Custody opleidingsessies

FSC Opleidingen

FSC België organiseert ook regelmatig opleidingen en infosessies in groep voor bedrijven. Deze zijn zowel geschikt voor bedrijven die overwegen een FSC certificaat te behalen, als 'ter opfrissing' voor bestaande certificaathouders.

Klik hier voor meer informatie over de geplande opleidingen.

'In House' opleiding (op locatie of online)

InHouseTraining

Wenst uw bedrijf een interne opleiding voor een aantal personeelsleden, en/of meer 'op maat' van uw noden en activiteiten? Dan is een 'In House' opleiding de beste optie. Naast 'FSC CoC opleidingen' biedt FSC België ook andere 'In House' opleidingen aan bvb voor aankoopteams binnen de retail. Dergelijke opleidingen kunnen zowel op locatie als online doorgaan.

Contacteer FSC België voor meer informatie.

Advies & ondersteuning via externe consultants

Consultant

In de voorbereiding op uw bedrijfseigen FSC CoC certificaat kan u zich ook laten bijstaan door externe consultants. Een lijst van in België gevestigde consultants kan u hier vinden.

Bij 'groepscertificering' - voor bedrijven met max. 15 VTE - is de voorbereiding en opleiding rond FSC certificering steeds inbegrepen in de dienstverlening van de groepsmanager.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202