Evenementen

Monday, 08 November 2021
Volgende FSC Chain of Custody opleidingen: online aanbod

Opleidingen & trainingen

FSC België organiseert regelmatig opleidingssessies voor bedrijven rond de vereisten van FSC Chain of Custody certificering. Deze opleidingen richten zich tot zowel niet-gecertificeerde bedrijven die overwegen een FSC certificaat te behalen, als tot reeds gecertificeerde bedrijven (bvb als opfrissing, voor nieuwe medewerkers, …).


Elke opleiding start met een beknopte inleiding over het FSC-systeem. Vervolgens gaat alle aandacht naar de praktische implementatie van FSC Chain of Custody certificering, waarbij de relevante normen in duidelijke taal en met praktische voorbeelden toegelicht worden. Naast de vereisten rond CoC certificering wordt ook aandacht gegeven aan het gebruik van het FSC-keurmerk.

Doel van de opleiding is om deelnemers de informatie mee te geven die ze nodig hebben in hun praktijk, om hun bedrijf voor te bereiden op FSC CoC certificering en/of een goede, interne opvolging te verzekeren. Deelnemers aan de opleiding zijn dan ook vooral kandidaat-certificaathouders en bestaande certificaathouders, waarbij deze laatste de opleiding volgen als opfrissing of als introductie voor nieuwe medewerkers. Ook voor aankopers van retailers kan de opleiding interessant zijn, daar het een volledig beeld geeft rond hoe leveranciers met FSC-certificering aan de slag kunnen gaan.

Deelnemers krijgen het opleidingsmateriaal, en andere relevante informatie volledig digitaal ter beschikking, zodat ze ook nadien vlot hun weg hierin vinden. Tijdens de opleiding kunnen er uiteraard vragen gesteld worden, en ook nadien is verdere ondersteuning mogelijk.

Merk op dat voor bedrijven die graag meerdere deelnemers naar onze opleiding willen sturen het mogelijk interessant(er) kan zijn om een 'InHouse' opleiding aan te vragen. Dit kan immers op locatie, voor een groter aantal deelnemers en meer 'op maat' van de eigen werking. Voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden, kan u steeds contact opnemen.

EERSTVOLGENDE OPLEIDING(EN):

  • De eerder aangekondigde opleiding van dinsdag 21 december 2021 in Leuven gaat door de corona-situatie niet door. Er is een alternatief aanbod voor online opleidingen (per bedrijf - onafhankelijk van het aantal deelnemers), wat ingepland kan worden in onderling overleg. Contacteer FSC België voor vrijblijvende informatie omtrent de mogelijkheden en eventuele beschikbare data.
  • Franstalige opleidingen: bekijk de data hier

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202