Evenementen

Monday, 07 September 2020
'FSC Friday' op 25 september 2020: viert u ook mee?

FSC Friday 2020

Op 25 september 2020 vieren we verantwoord bosbeheer wereldwijd: FSC Friday!

Het is dé dag om te laten zien wat jij of jouw organisatie doet in het belang van de bossen. Een mooie gelegenheid ook om anderen te inspireren!


Op de laatste vrijdag van september wordt - naar wat ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden is - 'FSC Friday' gevierd. Ook dit jaar dus, op 25 september 2020, kan iedereen die dit wel de boodschap rond verantwoord bosbeheer mee uitdragen.

Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde hout-, papier- of andere bosproducten kan elke organisatie, bedrijf of individu meewerken aan een beter bosbeheer wereldwijd, en de realisatie van deze duurzaamheidsdoelstellingen. En op 'FSC Friday' willen we dit nog eens extra in de verf zetten...

Doet u mee?

Laat zien waarom of hoe jouw organisatie bijdraagt aan verantwoord bosbeheer, en praat erover online, met uw klanten of contacten of intern binnen uw organisatie. Je kan hiervoor indien wenselijk gebruik maken van de onderstaande materialen, of zelf creatief aan de slag gaan. Vergeet op sociale media de hashtags #FSCFriday en #TogetherWeAreFSC niet!

Bedankt alvast voor uw interesse, uw steun en inspanningen voor een duurzame toekomst voor de bossen wereldwijd !

SDG15-FSC NL elephant

SDG17-FSC NL

SDG1-FSC NL

SDG6-FSC NL


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202