Nieuws

Wednesday, 01 September 2021
Terug naar school met FSC!

Back to school with FSC products

De zomervakantie is nog net niet voorbij, maar in de winkelrekken duiken de schoolartikelen wel al op. Kiest u en uw school ook voor drukwerk, papierproducten of houten producten met FSC label voor in de klas?


Het aanbod aan schoolproducten met een FSC-keurmerk blijft jaar na jaar toenemen, en is vandaag al bijzonder ruim en divers. Schriften en schrijfblokken, ringmappen en fardes, schoolagenda’s, kaftpapier, (kleur)potloden of houten pennen, ... je kan ze al vlot vinden met een FSC-label.

Misschien kiest uw schoolbestuur ook al voor FSC-gelabelde producten? Of hecht u er bij uw aankopen ook belang aan? Let dus zeker op het FSC label bij uw aankopen of vraag ernaar bij uw winkelier, want zo draagt ook u bij aan een verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Diverse speciaalzaken hebben reeds een uitgebreid aanbod, maar ook bij diverse detailhandels of warenhuizen kan je FSC gelabelde schoolartikelen vinden. Vaak kan je die trouwens ook met ecocheques betalen. En wist u dat ook steeds meer producenten van schoolboeken kiezen voor FSC-gecertificeerd drukwerk?

Via de online leveranciersgids www.ikzoekFSC.be krijgt u een overzicht van het aanbod op de Belgische markt.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202