Nieuws

Monday, 26 June 2017
FSC België lanceert geupdate leveranciersgids zowel online als in handige pocketversie

Leveranciersgidsen 2017 NL

Op zoek gaan naar FSC-gecertificeerde hout-, papier- of verpakkingsproducten was nog nooit zo eenvoudig als vandaag. Online op zoek gaan kan via de vernieuwde www.ikzoekFSC.be. Hiernaast is er ook een handige ‘papieren’ ‘FSC leveranciersgids 2017’ beschikbaar met leveranciersoverzicht én beknopte informatie over FSC labels en aankoopgaranties.


Online: www.ikzoekFSC.be

De online leveranciersgids www.ikzoekFSC.be werd recent grondig vernieuwd om tegemoet te komen aan het sterk gegroeide én gediversifieerde aanbod van FSC producten op de Belgische markt. Het aantal bedrijven en verkooppunten met een FSC-aanbod blijft immers in stijgende lijn zitten. Maar ook de waaier aan FSC-gecertificeerde producten, o.a. qua afgewerkte producten of binnen de verpakkingssector is sterk vergroot. De nieuwe www.ikzoekFSC.be is een pak gebruiksvriendelijker dan haar voorganger. Gericht op zoek gaan naar een FSC product of een FSC gecertificeerde leverancier, al dan niet zo dicht mogelijk bij uw locatie: het was nog nooit zo eenvoudig.

Pocketversie: FSC leveranciersgids 2017

Naast het online gebeuren werd ook een gedrukte ‘FSC leveranciersgids 2017’ gelanceerd. Deze ‘pocket’ versie biedt eveneens een beknopt overzicht van alle Belgische FSC licentiehouders per sector, maar omvat ook praktische informatie rond het FSC systeem, de FSC labels of hoe de FSC-garantie in verkoopdocumenten er juist uit moet zien. In het verleden bleek deze gids alvast een handig instrument voor professionele aankopers bij overheden, bedrijven en organisaties, en dit zal nu niet anders zijn.

> Iedereen die graag een exemplaar ontvangt van de ‘FSC leveranciersgids 2017’ kan deze aanvragen via info at fsc point be
> Bekijkt u liever (eerst of enkel) de online versie,
dan kan u deze hier vinden.

U zoekt, maar kan niet vinden?

Indien u gericht op zoek wil binnen het aanbod op de Belgische markt, dan is www.ikzoekFSC.be uiteraard het beste vertrekpunt, daar de informatie hierop voortdurend geactualiseerd wordt. Maar ook hier kan het zijn dat u iets zoekt, maar het niet kan vinden. Aarzel in zo’n geval zeker niet ons te contacteren: niet zelden kunnen we u helpen en/of doorverwijzen.

FSC Leveranciersgidsen


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202