Nieuws

Thursday, 03 June 2021
Dien uw project met FSC-gecertificeerd hout in voor de 'FSC Project Awards 2021'

FSC Project Awards 2021

In oktober 2021 worden voor de derde keer de Belgische 'FSC Project Awards uitgereikt'. Misschien wil ook uw project meedingen naar één van de 4 awards?


Na succesvolle edities in 2015 en 2018, worden in oktober 2021 opnieuw 4 'FSC Project Awards' uitgereikt aan projecten waarin FSC-gecertificeerde houtproducten gebruikt werden.

Via deze Awards wil FSC België niet enkel voorbeeldprojecten in de kijker zetten, maar ook aantonen dat bouwen met FSC-gecertificeerde houtproducten een dagelijkse realiteit kan zijn, met een direct positieve impact op vlak van verantwoord bosbeheer wereldwijd. Uiteraard willen we ook andere bouwheren, architecten en bouwbedrijven inspireren en overtuigen om te kiezen voor FSC-gecertificeerd hout in hun projecten.

Projecten indienen kan nog tot en met 30 september 2021, en dit in één van deze 4 categorieën: Publiek gebouw, Projectbouw, Particulier en Buiteninfrastructuur.

Tijdens Prowood 2021 worden de finalisten en de uiteindelijke winner bekendgemaakt. Voor meer informatie rond deze awards en hoe uw project hieraan kan deelnemen kan u er hier alles over lezen.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202