STTC

Partner FSC Project Awards

De ‘European Sustainable Tropical Timber Coalition’ (EU STTC) is een project van het Initiatief Duurzame Handel (IDH) en het Nederlands ministerie van Economische zaken, met als doel om de markt van Duurzaam geproduceerd tropisch hout te boosten. 

EU STCC wil partners van lokale, regionale en nationale overheden samenbrengen met private partners van over heel Europa om samen te werken een het ontwikkelen van een meer mature markt.

Meer info

Ligne Bois

Partner FSC Project Awards

Ligne Bois is een informatiecentrum met als missie hout in de bouwsector te bevorderen door middel van bezoeken, conferenties, publicaties, cursussen, tentoonstellingen, enz.

Ligne Bois richt zich ook aan de professionele doelgroep zoals architecten, ingenieurs, ontwerpers en aannemers met dezelfde bedoeling, maar ook om de zichtbaarheid van haar leden te vergroten en hen verder te helpen bij hun economische ontwikkeling.

Meer info

Architectura

Partners FSC Project Awards 2015 – Meer info over de partners

Architectura.be is met meer dan 30.000 unieke bezoekers de meest bezochte website voor (interieur)architecten. Elke week publiceert het redactieteam een twintigtal nieuwsartikels specifiek voor deze doelgroep. Architectura.be heeft een uitgebreid dossier samengesteld rond hout. 

Hier vindt u alle technische artikels terug over hout en alle reportages over interessante houtprojecten in binnen- en buitenland.


Meer info


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202