U bent ...

Werkt u voor een school of overheid, bent u architect, of wil u als particuliere en/of professionele klant een meer bewuste keuze maken? Via deze rubriek 'U bent ...' (of 'U werkt voor...') vindt u nog meer informatie op maat.


Particulier

consumerinstore

Let u al op het FSC label wanneer u hout- of papierproducten koopt in het warenhuis of Doe-het-zelf zaak? Of kiest u reeds voor FSC hout in uw bouwproject? Wist u dat ecocheques gebruikt kunnen worden voor de aankoop van FSC-gelabelde producten, of dat er hier en daar premies bestaan voor het gebruik van FSC hout in uw verbouwing?

Overheid

Gov&forest

Overheden kunnen in hun dagelijkse werking op diverse vlakken het gebruik van FSC gecertificeerde producten stimuleren, waaronder het eigen aankoopbeleid maar ook op vlak van sensibilisatie naar de burger. Ontdek er hier meer over.

Bedrijf

CSR

Kiest uw bedrijf al voor FSC gecertificeerd papier, drukwerk of kantoormateriaal? Wil u FSC hout voor uw bouwproject of kantoorinrichting. En misschien is uw bedrijf zelf ook commercieel actief met hout of afgeleide producten? Ontdek hier uw mogelijkheden...


Boseigenaar/beheerder

Forêt certifiée FSC

Als boseigenaar of -beheerder overweegt u misschien om ook voor uw bos een FSC certificaat te behalen. Ontdek hier alles over FSC bosbeheer.

School of leerkracht

FSCatSchool

Een school kan als consument kiezen voor FSC-gecertificeerd papier, drukwerk, en schoolmateriaal, of voor FSC hout in bouwprojecten. Maar duurzaam bosbeheer - het waarom en hoe - kan ook geïntegreerd worden in de leerstof, zowel bij algemene vakken als bij specifieke vakopleidingen.
Ontdek er hier meer over.

Architect

architect&FSC

Als architect kan u een sleutelrol spelen bij het toepassen van FSC gecertificeerd hout en andere houtproducten in projecten van klein tot groot. Lees er hier meer over...


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202