Familiehuis (Condroz)

(PART-5)

Maison Condroz1
Maison Condroz2


Plaats van het project:
De Ardense Condroz

Beschrijving van het project :
Het betreft twee aanpalende woningen waarvan een eeuwenoude authentieke schuur.
De klant koos voor deze houtsoort omwille van zijn natuurlijke grijze kleur en mooie textuur die karaktervol overkomt en waar deze woning om vraagt.
Het hergebruik en traceerbaarheidstraject van deze partij hout dat ergens voorheen al een eerste leven heeft gehad,maakt het mogelijk dat het hier wordt geclaimd als FSC Recycled,

Toepassing FSC® :
Gevelbekleding: Western Hemlock FSC Recycled : +/- 300m²

Oplevering :
2017

< terug naar de overzichtspagina

Maison Condroz gevelbekleding FSC RecycledMaison Condroz gevelbekleding FSC Recycled

Project ingediend door & Leverancier en uitvoerder:
Atmosphère & Bois

Architect:
Monsieur DUBOIS

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202