Kantoorgebouw Aktief invest

Leuven (PROJ-1)

© AR-TE


Beschrijving project:

Het project combineert nieuwbouw met vernieuwbouw tot één nieuw gebouw, zowel organisatorisch (aan de binnenzijde) als visueel (aan de buitenzijde).

Op het gelijkvloers zijn er vergaderzalen voorzien, op de verdiepingen kantoren welke op de verhuurmarkt worden aangeboden.

Het project heeft een uitgesproken duurzame ambitie. De combinatie van hergebruik en nieuwbouw samen met een doorgedreven isolatie van de volledige bouwschil en de toepassing van hoogperformant schrijnwerk en beglazing, dynamische zonwering en Bodem Energie Opslag (BEO) verzekeren het nieuwe kantoorcomplex van een E-peil beter dan E50.

In samenwerking met STABO ingenieurs.

Toepassing FSC® :


Indiener van het project:
Engels (uitvoerder ramen)

Architect:
AR-TE 

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000202